Hi, ada tak tips nak dapat baby kembar? Nak sangat baby kembar

2 Các câu trả lời

Tips? Buat ivf sbb selalunya boleh try utk ada seberapa byk baby sekaligus. Tp peratus nk berhasil tu pun depends pada sperm dan ovum tu. Cumanya jangan terlalu berharap sgt nk anak kembar sbb berbalik kpd rezeki Allah bg juga. Takut terlalu berharap, dpt berita rupanya mengandung satu baby je, kang kecewa jadi lain pula. Ni berdasarkan cerita kenalan rapat yg taksub nk sgt anak kembar lepas tu kecewa kandungan singleton, tk jaga kandungan. Anak dh lahir pun diabaikan 😅 alih alih akak dia yg ambil dan jaga jd anak angkat...

ambik clomid. dia rangsang pngeluaran telur masa ovulasi. tp sbaik2nya consult dgn doc tlebih dhl.