Dos duphalac

Ingin bertanya berkenaan dos perlu dimakan after bersalin. Kenapa dekat botol farmasi tulis 10 ml. Dekat website untuk adult lain. Saya dah makan 10 ml.. tk jadi apa

Dos duphalac
2 Các câu trả lời

maaf tanya,ubat ni untuk apa ye? sebab tak pernah plak kena makan ubat ni.. tapi apa² pun,kena rujuk doctor dulu sis. tak boleh lah suka² naikkan dos ke apa..takut jadi lain plak. sebab dekat situ pun dah tulis,"sila berjumpa dgn profesional kesihatan anda" 🥰

2y trước

Ubat untuk cair najis.

tny doktor dlu