about sugar

hi im just wanted to know if we take inject insuline when this pregnnt time bby 30weeks is that got a risk about this insulin? adakah bahaya ambil suntikan insulin hamil pada 30minggu? kerna sya minta request doctor start dr jenis ubat makan tapi doctor marah dia bagi juga jenis suntikan insulin..

2 Các câu trả lời

Tak bahaya, apa yg doktor suggest tu baik utk kita. Insulin tu dia kontrol gula dalam darah. Kalo gula tggi boleh effect kat baby.

tq..sis