bells palsy during pregnancy

Hi, Im at 35 weeks now. i was diagnosed of bells palsy on my 32 weeks of pregnancy. I can move half of my face ( left side). I cant blink my left eye, i cant move my left nose and cant move my left side of the mouth. Im having hard time speaking as well since nangingiwi yung mouth ko every time I speak. I am not taking any medication, I was only given by my OB high dosage of vit B which is 2000 mg per day. Hopefully mag recover and mawala na xa. Just sharing.

3 Các câu trả lời

Baka po pwde ka mag bubble gum sis. un mom ko po nagka bell's palsy din and ayaw nya din mag gamot kaya nag bubble gum lang siya tsaka nag one day sa rehab para ma exercise un face niya.

Get well soon po mommy. Sana po maging ok lahat for you and your baby. God Bless po. 🙏

healing in Jesus Name 🙏🙏🙏