Petua Please

Hi , i'm 18weeks pregnant. ada masalah kencing kotor and hb low . saya tak boleh terima bila makan ubat yang klinik bagi . bila makan automatik tak sampai 30minit keluar balik , and sbb muntah selera makan pun sloww . ada petua tak ? sbb sekarang saya mmg tak makan ubat klinik langsung. #firstbaby #ibumuda

15 Các câu trả lời

ubat tu amik dengan minuman masam. nk xnak kena telan jugak demi Naikkan hb. xleh manjakan diri sgt

Air kencing kotor minum air barli. InshaAllah

sis minum air barli..insyaallah ok

5y trước

kerang sis ade try x

Minum air barli dan banyakkan air kosong

mkn mlm ubt tu before tidur..