Spotting

I'm 11 weeks pregnant. But just now, have some brown spotting and some red mucus. It is normal? I am really worries now, afraid something bad would happen.

2 Các câu trả lời

awak, pls check ya. sy pnh spotting cmni utk dua2 kandungan pd week 6 & week 12. awak prgi klinik. mcm sy dr bg ubt kuat rahim (dusphaton). mmg ade org bnda ni normal tp utk sy, dua2 kndungan tu gugur. pls bedrest n jln slow2, sy dulu x caya lasak2 ni bole gugur now lesson learned