Anybody WITHOUT morning sickness?

I'm at 10 weeks without any morning sickness til now. Only vomited 3 times after eating eggs. Anybody similar without morning sickness?

18 Các câu trả lời

Me.. Tapi masa anak sulung dulu lah, sy cuma muntah² je dalam 2,3 hari mcm tu.. Lepas tu mmg xde lgsg sampai bersalin.. Skrg preggy no 2 morning sickness masa awal preggy tu punya lah teruk! Adehhh... Tk sanggup rasa nya.. Now dh 6 months dh ok sikit cuma masih x blh bau wangi saja..

2y trước

Oh lain pregnancy lain experience ya

saya.. minggu 6 masih steady boleh masak.. x da morning sickness., lps naik mgu 7., saya dh start x boleh bau tumis bawang., bau wap nasi n perfume suami..kalau bau ja semua tu mesti nk muntah n masih x da morning sickness just pening2 lalat mcm tu ja..

2y trước

Oh gitu.. Semua org lain je.. Thanks sis for sharing

Me, I'm 18 weeks now. I do not have morning sickness since the start, only cannot stand the smell or taste of certain food. So don't worry about it. The more worrying issues are if you have any bleeding/ feeling a lot of stomach pain.

7 weeks with and so far no typical morning sickness. Only less than 10 times vomiting throughout the pregnancy. The vomiting not triggered by nausea just suddenly feels like throwing up

tak de morning sickness,muntah pon tak de. cuma xsuka bau wangi². sy cpt sensitive dan akan tegur. xde la mual ke apa. sampai skrg. Alhamdulillah. dimudahkn urusan sepanjang pregnant

my 1st & 2nd pregnancy without morning sickness till deliver the babies. My 3rd pregnancy is the worst morning sickness i ever counters. so enjoy ur pregnancy journey dear.☺️

Saya pun sama dah nk 4 bulan tp xda morning sickness cuma situasi sy terbalik dgn suami sy. Dia pulak yang rasa loya dgn muntah belah pagi dgn petang 🤣

2y trước

Haha suami i pun yg ada cravings dan sakit2

Sy pregnancy yang fisrt dulu,.just loya je. X pernah muntah. Second pregnancy sekarang, baru ada muntah2. So normal je rasanya kalau x muntah.

Saya 6w4d takda morning sickness cuma badan penat n lesu 24jam . Sakit kepala sentiasa . And kerap buang air kecil

saya da 8 weeks 5 days... no morning sickness... only my husband got fever, dizzy, vomitting almost every day...

2y trước

Ah yes my husband also got symptoms and cravings. Haha