Mencari kenalan ?

Ibuu2 skarangg umur berapa dah berapa orang anak ?? Mengandung anak pertama umur berapa ? Saya mengandung anak pertama umur 16 .. Sekarang 17 anak 14/07/2019 ni masuk setahun ? hehehe alhamdulillah rezeki awal

175 Các câu trả lời

Mengandong ank pertama 19tahun..24tahun ank 4 org..empat⁴ boy🤭..sekarang 29tahun ngndong ank no5 15week..doakan kli ni dpt bby girl plk..aminnn

5y trước

InsyaaAllah dipermudahkan.. Suka dengar muda2 dah anak ramai.

1st bby umo 21 2nd bby umo 25 3rd bby umo 28 n skrang 6weeks for 4th bby umo 45yo..semoga allah permudahkn segala urusan Alhamdulillah

wah trasa tua plak dlm ni.hehe...umur 25 1st bby..skrng 31 otw no 3..klau boleh nk 5 org inshallah sblum 35..meriah suasana ank rmai2 ni..

Married mase umur 21 trs lekat 22th dah ade anak sulung,after 6th baru pregnant yg kedua,skg umur 31 Alhamdulillah pregnant yg ketiga plk

hai.. umur 25t, ank 1st umur 2thun..alhamdullilah prgnat lagi, dh 15w umur dh 27t..insyllah bln2 2020 lahir.. doakan spya dpt bby girls..

Hai..sya mngandung anak ptama umur 27taun..skrg anak ptama br stahun lima bulan..skrg umur 29taun..mngandung anak kdua br 19w☺️☺️

KakFa umur 39. Anak sulung skang berumur 10. InshaAllah expecting a new baby. Baru 4 minggu. Doakan ye. Baby kedua gugur 2 tahun lepas.

Awalnyaaaaa.. Rezeki masing2 kan..sy kawin lambatt.... Sy umur 28thun baru kawin.. N umur 28 nie jugak baru preggy da 18week... Hehe...

Sy umur 35, nikah bulan 3 lalu.. Alhamdulillah, Allah bg rezeki mengandung awal.. InsyaAllah bulan 12 ni dpt la anak sulung 😍😘

Saya 24.. Now anak sulung dan insyaAllah bulan Nov ni lahirlah my angel.. Alhamdulillah jugak rezeki awal..baru nikah bulan feb tahun ni..

5y trước

Saya pun 24 hehe ank sulung saya pun inshaAllah lahir bln Nov ni 😊