Baby 9 bulan sembelit smpai berak berdarah

ibuu2 prnhh takk baby korang sembelit smpaii dia berakkk brdarah ? anak sy baru 9 bulan. dah pernah prgi hospital, doc bagi ubatt tapii tak berkesan anak still sembelitt. skrng anak sy klw berak dia akan mnangis dan najis keras berdarah. ada yg prnh mngalami tak ? mcm mana nak elakkan baby sembelit ? atau ada ubat lain ke ?

1 Trả lời

kalau anak sy sembelit, sy bagi makan buah pear, buah naga. confirm lepastu senang membuang. 💩 Sembelit 💩 STOP BRAT ⛔🚫❌ 🍌 Banana 🍚 Rice 🍎 Apple 🍞 Toast GIVE 4P ✅✔☑ 🍐 Papaya 🍑 Prune  🍐 Pear  🍑 Plum  💩Cirit-birit 💩 STOP 4P ⛔🚫❌ 🍐 Papaya  🍑 Prune 🍐 Pear  🍑 Plum  GIVE BRAT ✅✔☑ 🍌 Banana 🍚 Rice 🍎 Apple  🍞 Toast

7mo trước

boleh pear biasa. singo pear tu kalau anak batuk selsema.