ruam panas??

Hi ibu,mama,mummy,bonda,ummi.. Pernah tak ank u olls kena macam anak saya ni..usia baru 3minggu.. Parents saya kata ini ruam panas.. berbiji merah kecil2.. Die ada di kepala,leher,dan pelipat tangan.. Apa u olls semua buat ye utk kurangkan or hilangkan ruam ini? Berapa lama nak hilangkan ruam ni?? Thanks semua

ruam panas??
4 Các câu trả lời

Anak sy pernah kena macamni.. nurse yang datang melawat nasihat jangan bedung tebal2. Pastikan pengudaraan yang baik dalam rumah. So sy pakai kan barut dengan seluar pendek dan stokin.

anak sis kuat peluh ke? pastikan tuala mandi kerap basuh.. & jgn pakaikan topi or bedung dengan kain tebal. #26Dec2020 #IbuRA #25Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

normal biarkan je jgn letak apa2

normal