Ibu hamil minum air kelapa boleh gak ??? Mhon info nya ya....

11 Các câu trả lời

klo mnurutku di TM 1... mning di hindari bun.. di TM 2.. sebulan 1 atau 2x boleh TM 3.. seminggu sekali klo awal2 hamil takutnya kandungannya ga kuat trs kluar bun

4y trước

bnr bun

boleh banget... sya hamil trimester 3 tiap hari minum air kelapa 😋😋😋

boleh bun, saya sering minum air kelapa pas tm3 hampir tiap hari bun

bleh bun, asl jgn berlebihn dn jgn tiap hari juga

boleh malahan bagus buat ibu hamill

boleh tp kalo lg hamil muda jgn sering2

4y trước

kalo TM 2 udah aman kan ya bun?

boleh ko, asal jgn berlebihan

boleh.byr air ketuban jernih

Boleh aku aja tdi hbis minum

boleh ajaaa