bersalin normal

Hi ibu3 yang ada pengalaman bersalin normal. Bila masa sesuai nak cukur bulu kemaluan ye? Saya bersalin normal dan jahit pun banyak jugak. hari ni hari ke 10. Rasa xselesa dan takut pulak. 😅

2 Các câu trả lời

Lps 2mggu dh bleh slow2 cukur... Even luka msih blm baik.. Kne pastikn kbersihan private part supaya kawasan luka sntiase kering n elak jangkitan kuman...

4y trước

Sye punya jahitan bbuka.. Amek sme 5bulan bru betul2 baik... Smggu 2x ckur n anginkn... Supaya luka cepat2 tumbuh dging baru

Sy lps pantang baru cukur. Sbb x berani nk sentuh kwsn tu. Haha.

4y trước

Fikir macam tu jugak. Tp xselesa. Mncucuk2 rasa ni 😅