Kebaikkan dan keburukkan bedung baby

Hi ibu2..sy seorang ibu yg bru melahirkan chaya mata pertama..sy nk tny pengalaman ibu2 yg lain,bby kalau x bedung akan jd apa2 x?bby sy sgt x suke di bedung..setiap kali bedung mmg akan menangis,mengerang suruh bukak..dan sejak tu sy jrg bedung bby..tq ibu2 semua ☺️ #fisrtbaby #babyboy

5 Các câu trả lời

ikut kn ade kebaikkan n keburukkan..kebaikkan bb rase slesa n tido pn nyeyak terkejut..klu time sejuk ok la..kebrukkan plak klu ibu bedung ketat..bb lngsung xleh explores tgn ngn kaki..skrg musim pns..cian bb kn jd gatal plak.sbenarnye ats bb suke b x

3y trước

Kira nya xde la mcm org dlu2 ckp nti kaki pendek la apa la..ke semua tu mitos belaka? Confius 🤔

sis anak saya pon xmaw bedung lepas lahir....asal bedung ja terbuka last2 dlm pantang pon on off bedung😂...dia suka tidoq gaya bebas sampai la umur 3 tahun...tpi tu la dia asyik terkejut time tido...cuma skrg dh besar kurang dah...

Kebaikan bedung ni just nak bagi anak tido lena je & elak terkejut. Kalau dia tak suka takpe lah. Anak saya dulu umur nak masuk 2 bulan dah tak bedung dah sebab dia tak suka. Jenis aktif lain macam. Confirm terburai balik kalau bedung 😅

3y trước

Yela kan..x suke x yh la bedung ye x 😅

anak saya dlu awal awal bedung tp sbb kuning nurse saran jgn bedung sbb xnak bgi tidur lama..last dia bedung 2 hri prtama dlhirkan jela..smpai skrg xbedung

3y trước

Oh i see..so x ksh la bedung ke x ye..sbb dgr mcm2 mitos kalo x bedung 😂

kebaikan bedung,buat baby selesa time tido dan xmudah terkejut...yg buruknya kalau ikat terlampau ketat