getaran dan meletup2

hi ibu2,sy nk tnya..ibu pnah rasa tak kdg tgh baring tak ksh la mengiring ke,tiba rasa getaran pastu meletup2 kt perut..nape eh..tak sakit cuma trtnya2 tu gerakan baby ke

18 Các câu trả lời

Pernah jugak lgi ii time dia gerak kuat smpai bergelombang perut 😬😂

Baby bergerak. Saya pun kdg terkejut tengok perut bergoyang 😆

kalau mcm letup2 tu rasa nya die sedu tu.

tu babylaa tu eheheh.sy pun sama macm tu

Si kecik la tu heheh,sy pun kdang2 rasa

baby dah start bergerak dah Tu 😍

sama.. tgh alami gak..

2y trước

huhu..hrp baby ok je kn..

baby sendu kot.

2y trước

sy tak pasti..huhu...rasa mcm vibrate je dlm perut..kalu gerakkn biasa tu sy thu..tp.bila bgetar mcm vibrate hnfon tu rasa pelik jgk😅