Tendangan pertama

Masuk 21weeks harini. Baru dapat rasa tendangan light2 😆 macam meletup2 rasanya hahaha. Betul tak ibu2? Rasanya meletup2? #firstmom

3 Các câu trả lời

saya dpt rasa masa 19w. masa tu rasa sikit je. masuk 20w dia dah start kasar😂 and now 21w kadang dia tendang manja kadang tendang kasar😂baru sekerat jalan. semoga kita semua kuat hingga ke penghujung🤲🏻 take care semua❤️

9mo trước

Hahahah ye kalau tendang kasar tu bila tengah makan saya rasa. Nak makan pun tak selesa. Hee aminnnnn!! Take care jugakk awak ☺️

yup..mcm bubble meletup dlm perut..

ye betoi