Jantung baby

mostly share kita x akan rasa degupan jantung baby selain melalui scan, tapi sy sejak masuk 20w sy asyik rasa getaran yg kuat dn berterusan..kalau gerakan baby lain rasa dia.mksdnya apa tu, getaran tu sy rasa area bawah pusat sbb bru lps scan baby ada kat bawah

2 Các câu trả lời

Ada baca psl hal ni, mmg kita xakan rasa degupan jantung baby ye kecuali scan. Klu ada rasa getaran macam kelajuan nadi tu, maksudnya baby dlm tu sedu. kdg dia akan berterusan smpi bbrpa minit. Ni yg sy baca dlu.

kite x kan rse jantung baby selain dari scan. biase nye baby tersedu. sye pun rse