Hospital

Hi ibu2...bleh senarai kn tak brang bby untk ke hospital? #firstbaby #36weeks

2 Các câu trả lời

Baju seluar 5 helai Pampers 1 pack sedehana besar Barut Mitten dan booties 5 pasang Topi Tuala Minyak angin baby Kalu nak balut baby guna kain sarung bawa sehelai pun bole Pastikan asingkan baju seluar,mitten,booties,topi,pampers atau kain lampin dan tuala 1 helai setiap satu utk d bawa ke LB.

Wet wipe Bedung baby Pampers Baju baby Kain batik Pad bersalin Charger Powerbank toiletries Tudung instant Stokin