Due bulan 5

Ibu2 yang due bulan 5 dah ada rasa tanda2 dekat nak bersalin ka?

24 Các câu trả lời

due 5.5... hari ni dh rase sikit2 sakit. start false contraction kot...sebab x kerap... tp sekali dtg....sakit sgt... doakan sy dipermudahkan aaminnn

1t trước

smeee

sy due 14/5 tp awal masuk ward 30/4 neii sbb GDM. ..ank first,,takut pn ada juga. ..hrp² lh sblm tarikh tu sy dah ada tanda²,,sy xnk d'paksa branak. ..ada yg kata sakit 😢

Due 21/5 tapi now dah macam start cirit birit, sakit celah kangkang, perut pun asyik memulas je. Heartburn & kadang kadang muntah. Perut mengeras pun ada juga

2t trước

due kite sama lah ,

due 11/5 nie...tp kena serah diri 26/4 nie....belum ada tnda ape2....tp terasa mcm bby nk cri jalan je nie....#37+2 hr#

1t trước

aammiinn...🤲🤲🤲

saya 25/5 . lagi dua hari nak raya bby da bagi hint . skrng baby da godek² masuk laluan n perut pon kerap mengeras , ari2 pon dok ngilu je 😅

6d trước

eh sama la harini 36week da 😅 mmg xlarat sgt .

sya dh 37w. due 14/5. kepala dh trun bwh tp blm engage. ke mmng bby blm nak kluar dlm wktu yg trdekat ni? sbb tu blm engage

Dahh, lendir + darah tp pg check bukaan, dr ckp baru proses nak buka 😢😢 ok kita doakan semua dipermudahkan ya!!

2t trước

sy due 27/5 tp perut mmg sllu keras2 on off🥴

due 17/5 , skrg dh strt false contraction . pstu sllu cirit birit . Takut jugak, sbb ank first dulu xde rasa mcm ni

saya due 23/5 , sekarang makin susah tido sebb malam baby kuat gerak siang kurang ... kuat mengeras siang hari

false contraction je sis, blm ada turun tanda. celah kangkang mmg dah sakit², nak buat apa pun tak ble dah.