Kongsi cerita

Ada tak due 23hb 5 tapi dah bersalin? Sy msi due 23hb 5 tapi takda tanda2 lgsg.. Hmm

13 Các câu trả lời

saya pun due 23/5 .. masih xda tanda 😅😅😅 masih bekerja mcm biasa.. nak ckp tak bergerak, aktif naik tangga turun tangga.. mungkin baby x nak keluar lagi. kita sesama pujuk baby sis.. ckp dgn dia keluar ya, mama tak sabar nak jumpa.. . lagi 1, bersama dgn suami setiap hari.. anak sulung sy 41weeks.. sy kerap bersama dgn suami lepas dokter bg green light allow post date.. so selama seminggu tu kerap kan bersama, alhamdulillah dari 2cm ke 6cm tak sempat induce.. sampai labour room dh 10 cm.. harap baby kedua ni pun mcm ni la sis.. nurse kata air suami tu mcm ubat induce semulajadi 😁

4mo trước

Dah bersalin 14mei.due 20mei

Saya 28/5. Takde tanda langsung. Rasa pun senggugut je. Pi hosp ckp baby kurg gerak. Bila check rupanya bukaan dah 3cm. Doktor induce, 10.20pm masuk labor room, 11.30 mcm tu baby dah keluar

4mo trước

Alhamdulillah.. Tahniah sis selamat bpantang.. Sy pun dah melahirkn 20hb kmrin

sy 23/5,lgsung xde tanda lg 😅..mgu dpn jmpe doktor n scan.. doktor plan nk induce.. puas dh pujuk baby mcm2 buat m,kakak die dlu lewat jgk 42w.. jarak 6tahun

4mo trước

Semoga dpermudahkn sis

sye 23/5 jugak..hari ni ada turun lendir+darah tp xde kontraksi...g hospital doc suh balik dulu sbb xde bukaan lg tp suh standby 1st child😊

4mo trước

Oh mcm tue.. Semoga dpermudahkn sis

sy pun sama, due 24/5 tpi masih x de tanda .. baby syok lg dk tendang dkt dlm tuu.. semoga Allah permudahkan urusan ibu2 semua.

Saya due 22/05 and alhamdulillah dah bersalin 10/05 . Moga dipermudahkan urusan sis . Insyallah

4mo trước

Bestnya.. Tahniah sis.. InsyaaAllah aamiin

saya 22/5 pon belum bersalin. hmm. 21/5 masuk wad kalau tak bersalin lagi. induce 😣

4mo trước

Sy last doktr bg masa 1/6 serah dei dh

Sama due. Tanda keluar lendir darah ada dah. Irregular contraction je. Menunggu jeler kitoo

4mo trước

Hehe tuela.. Kena tunggu sjala

sy 26/5 tapi dah bersalin 2/5 sbb air ketuban kurang & bby kecik 😆

4mo trước

Wahh bestnya.. Sy dah x sabar nak bsalin.. Dgn sesak nafas lg tpaksa jalani sja