Scan Gegirl

Ibu2 yang bakal dpt baby girl.. Sama x scan jantina ngan sy?.. Ni scan 5d..sy scan masa 24week.

Scan Gegirl
12 Các câu trả lời

Mcm sy sis..scan dua kli gegirl jugak.😊..skrg dh nk msuk 33w..tp sy xsuka bnda mnis.mmg sy jnis xsuka mnis.huhu.tp sy dpt bza bntuk prut sy msa preggy ank 1st dlu boy.dlu bntuk bjur..skg bulat.mntk2 btol2 kuarnye girl.hehe

4y trước

Kalau suka manis2 tu preg baby boy ke 🤭 tny je

sy tak reti tgk scan mcm mana rupa baby dlm tu..😁😁masa last scan sebelum beranak doktor scan, nmpk mcm ada 2 bulat.. dlm hati dh agak mesti lelaki.. mmg betul anak lelaki yg lahir.. 😅😆

cam same cam scan sy..ni kali ke 3 scan tiga2 doc lain2 and ckp gegirl..mudah2han betul gegirla aamin ya Allah..

Sy baru scan 4d semalam 23week.. Dktr cakap girl.. Same tak agak2 gmbr tu.. Hehe

4y trước

Mcm belah kanan tp tdur Xbleh mngiring kanan. Rse x selesa sgt. Tukr kiri baru ok. Hehee😁..

Bestnye doakan sy dpt girl gak ye dh ade 2 hero ni hehe..

bestnyerr ibu 😘😘😘moga dpt gegirl mcm ibu...

Tahniah... saya boy...harap betullah...

4y trước

Tahniah sis.. Moga diprmudhkn urusan bersalin nti😍

Tahniah..doakan sy pon dpt gegirl

Sama cm saya.. Baby girl

5y trước

🌹Aamiin sis.. Moga selamat belake ye..

Wahhh. Berapa harga buat 5d??

4y trước

Sy buat kt terengganu.. Rm100 sbb ad promosi😊