ibu - ibu yang ada GDM on diet control

ibu2 yang ada gdm ni memang akan bersalin awal ke contoh nya induce 37weeks nanti...? saya dah masuk 35week skrg.. saya first time ade kencing manis time mengandung ni...

1 Trả lời

ya mmg kena bersalin awal utk mengelakkan sebarang kesulitan. sy pun berpengalaman spt sis. anak sihat dah. 😊

2y trước

ya sis .. amin .. sya pun ada juga rasa nervous .. sbb prtma kali alami situsi begini .. risau pun ada .. smga nnti brjln lncar ...tinggal 4 mnggu lgi nak serah diri ke hospital ..