hb rendah

Ibu2 tolong la sye .. .hb sye mkin turun..skrg mkin lagi trun. . Dah 17mggu. . Tpi hb xnaik2. .mcm2 ubat dah mkn. .. smpai doktor ambik drah 3 botol tdi. . 2mggu lagi jmpe doc lgi. . Klau hb xnaik jugak. .. mmg kne ambik drah la lagi. . .xsggup dah ni

33 Các câu trả lời

Sy dlu mkn iberet+iron tablet..alhamdulillah sesuai..sbb sy pon mcm sis.mkn la jnis mknan pnmbah darah cmne pon ttp xnaik.at last mkn dua bnda tu alhamdulillah

5y trước

Iberet sy beli sekotak dlm rm30.++ Iron tablet tu KK yg bg sbb mse hb drop tu..rse ade jugak jual.sy mkn waktu mlm sblm tido.mnum skli jus orange utk cepatkn serapan dye.sy mkn mlm sbb sy jnis alahan teruk.so bila mkn sblm tido 2 sy just trus tido je nt lpas mkn ubat