Selera Tak ada

Hi Ibu2.. Sy ni 6w..tkde alahan lagi . Normal kan ? cuma skrg ni sy taktahu nak makan apa .sbb tde selera tapi lapar.. Ibu2 ada tips ke.. #firstmom

6 Các câu trả lời

Sy pon sama.. sy br dpt idea 2 hr lepas utk makan kurma.. mungkin puan pon boleh cuba yg sama.. takdelah menambah selera utk makan, tp cuma nk pastikan perut berisi.. lepas tu minim air byk2 sbb kurma kan manis.. hehee

Kalau saya tak tau nak makan apa saya scroll je media tengok mana yang selera,pi carik untuk makan..memang kadang macam tu kan. Lapar sangat tapi taktau nak makan apa

8mo trước

ni yg jd dgn Sy skrng... 😭 x taw nk mkn ape.. tp lapar, tekak pulk dh mmlih bau bwang2 x masuk

kena try n error puan..kena pksa dri makan juga sbb bby br nk build..mcm sy dlu try nasi xblh makan muntah..last2 makan bubur baru ok..mg dpmudahkan segalanya aamiin

8mo trước

baik terima kasih . InsyaAllah akan diusahakan

saya makan bubur spya tak lapar dn gastrik, sbp sejak preggy ni gastrik teruk tpi takda slera nak makan, sy try mkn bubur ok blh telan

sma sis... kandungan sya sekrang 6 week nak makan tp tak tahu nak makan apaa...

8mo trước

kann

byk makan buah2an dan sayur sis. try n error..