#bersama suami

Ibu2 sy nak tnya. Bila boleh dapt bersama dgn suami sepatutnya Sb ank baru 2bulan 12ari.. sy pulak bsalin secara ceazer. Suami pulak boleh melayan je. Ada risiko x?? Maaf yaa sb 1st baby besalin

5 Các câu trả lời

Sy fist bersama suami lpas bersalin, ms baby masuk 5 bulan baru bersama, sy ms hamil kelmarin, last bersama suami ms kandugan masuk 5 bulan.. So dh 10 bulan sebelom dn selpas bersalin baru bersama.. Suami pon jenis xmemaksa... Xminta.. So senang lh sy... Xmikir sangat... Tq sayang sbb memahami isteri mu nu..

Mak sy lah ckp... Sebaiknya 100 hr. Sbb jamu yg sy ambil cm blh mkn 35 hari lps bersalin. So my mum ckp dlm ms 65 hari tu, klu konsisten ambil jamu n ikut pantang betul2. Badan dh kecut elok, cntk elok utk bersama suami. Tenaga pun mencukupi. Xdelah jd tunggul kayu je nnti...mak sylah ckp.

Pengalaman saya masa lepas beranak anak 1st is czer.. Saya mula having sex masa anak masuk 3 bulan lebih jgk.. Cuma seingat saya byk baring lah tak bape foreplay sgt sb masih berjaga2 dgn luka dalaman.. Suami memahami.. Kadang kami oral sex jek dlu

Cm sy ritu berpantang 100 hri..ada yg pantang 44 hri.. depend pd sis..klu rs bdn sis ok..tmpt czer dh full rekaber blh kut brsm...

tak sure kalau czer sis . tp,hati2 dan slow.