Extra Virgin Coconut Oil pada 1st trimester

Hi ibu2, sy nak beli extra virgin coconut oil (EVCO) tapi ada baca sesuai untuk kandungan 7 bulan ke atas. Sy masih di first trimester, tak sesuai ke ambil? Harap ada yang ada pengalaman.#ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

vco tak berkesan pun. Saya makan vco dari first trimester masa pregnant anak first. 16jam gak dalam labour. Doc pun cakap takde bukti saintifik vco bagus untuk kandungan

3y trước

amalkan vco tu salah satu usaha kita, ikhtiar.. berkesan atau tak, itu atas badan masing2.. kita tak boleh bergantung kat satu2 bende saja 😊.. banyakkan doa, zikir .. usaha cara lain lagi dan tawakkal pada Allah ..