Dah Masuk 25 Weeks

Hi ibu2 sy masuk 25 weeks... Saya kerap rasa panas la... Kenapa yaa? normal kan?

153 Các câu trả lời

tu laaa .... sye waktu malam nk tido mmng panas sampai berpeluh .... mak sye pesan jgan mandi mlm

4mo trước

Kenapa pulak tak boleh mandi malam

saya 26week tido guna air cond last² bangkit pakaian n selimut da hilang.. yg husband n anak berselubung selimut.. sebelum tido wajib mandi. panas.. asyik nk gi minum ja

normal...tpi prgy kli ni lain mcm panasnya...mcm bdn orng demam...tapak tngn,tpak kki,bdan smua pnas sngat kata hsban..tpi tak demam pun..😅suhu bdn je yg naik lebih

sy pun sama klu tmpat keje mmg cepat berpeluh..tmbh pula naik ruam kt bdn mmg tk tahan gatal merenyam bila panas..sapa ade mslh mcm sy n cmna cara nk atasi

Sy mngu 10 dh start pns..tp sy ske..sy leh mndi dgn sng hati..sbb sblm2 ni sy jnis x thn sejuk..ptg2 blik kje pn dh sjuk sgt..nk mndi pun stress rse😅

Normal..sy ni dh 30w mkin dasyat pnas dia haha pdhal sy bkn jnis berpeluh..tp mse mngndung ni pnas dia lain mcm rse nk bogel je dok dpn kipas kahkah😂

Normal tu org preg pns rasa melampau,klu sy nak 1rmh psg econ..peluh klr mcm org mandi dr kolam..bil melambung ms preggy wlpn br nipis msh ttp rasa pns

hahaha sama...sampai mintsk suami pasangkan aircond...sllu ok je pakai kipas tu pun dah kipas industri xleh lawan panas...dh psg aircond bru lega🤣

Hi sama dengan saya... tak sure sebab vaksin atau preggy.. Tp biasa org preggy ni memang rasa panas dia lain dr normal.. asyik berpeluh jerr...

Sy week 8 pn sme.. panas mcm nk demam.. tp xrs cm nk demam plak.. cuma bdn je rs bahang..

3y trước

sama mcm saya week 6-8, bahang sgt ptg ke malam..skarang w9 ok da.. xbahang