czer 4x

Ibu2 sini ada x yg czer smpai 4x? Brapa jarak anak ke 3 dgn ke 4 ye? Ada risiko apa2 x? Sy akn czer kali ke 3. Plan asal nk ikat. Tp doktor scan still bby boy jgk. Anak2 yg lain pn boy. So mcm x jd plak plan nk ikat. Kot2 bleh try bg dpt girl ?

1 Trả lời

Kalau doktor ckp dh xblh pregnant dh utk kali ke4, better jgn ambk risiko sis..sy ada trbaca bnd ni di fb hr tu, ambk risiko utk ke4, baby meninggal dlm kandungan sbb rahim dia pecah