Salah makan!

Hi ibu2 semua..ada tak ibu2 yg berpengalaman tersalah makan smpai menyebabkan perut rsa x selesa, muntah dan cirit birit? Rasa makan kat bazar smlm tak elok kot Ada apa2 tips, cara supaya perut ok semula tak? Perlu smpai pegi klinik x ye? Risau kat baby..Pregnant 24w #1stimemom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sy pernah smpi lemau. Tp kena stay hydrated minum air wlaupun air tu terus keluar dgn cirit 😅. Pergi klinik doc pesan jgn minum or mkn yg tenusu, mkn bubur. If klau masih teruk mcm lebih 24jam, terus ke hospital. Doc klinik tu pun xbrani bg ubat apa2 sbb pregnant. And monitor if ada keluar darah