Cramp & rasa menucuk

Hi ibu2 semua.. sy nak tanya normal ke kalau rasa cramp or menucuk2 area bawah perut😅 kalau dia menucuk tu sakit sgt 🥴🥴 sy otw to 19w dah. Mintak pendapat ibu semua ya🤲🏻

1 Trả lời

better refer doc .. n jgn lupe always buat kegels .. utk kuatkan otot pelvic .. n also buat preparation utk bersalin .. bile buat kegels .. otot pelvic dah biasa mengembang dan bersedua utk bersalin .. jgn risau kegel selamat utk ibu mengandung