Ulser

ibu2 sekalian saya ada soalan nak bertanya. ada x ibu2 yg pernah jadi ulser di lidah atau dlm mulut ketika pregnant? saya jd di lidah skrg susah untuk makan dan sgt sakit. ada x petua untk cepat lega. terima kasih kpd yg sudi meluangkan masa mnjawab pertanyaan saya ☺

1 Trả lời

rajin sapu mentega/planta kat ulser tu.. sgt berkesan.. Kalau letak garam pun boleh, tp peritnya ya Allah.. Mentega ni just nice jeee

4y trước

terima kasih untuk tips 🤗🤗