nk tnye

hi ibu² sekalian nk tnyeee masa bila yee susu kite keluar?masa lepas bersalin ke?ke kene urut ? maklumlh anak pertama ...kongsi lhsikit pengalaman korang ...bby masih 16minggu ❤

2 Các câu trả lời

Rajin2 kan diri membersihkan bahagian aurola n urut2... Sy dulu 5 1st bby dlm 5 6 bln da start kluar cecair jernih mcm oily... Lps bsalin bru kluar air susu... Nurse tolong picitkan 😂😂

Ikut individu. Mostly after bersalin baru keluar, ada yg tengah pregnant 6 bulan dah keluar.