Bila baby mula tidur sepanjang malam?

Hi ibu2, saya nak tanya umur berapa agaknya baby mula tidur sepanjang malam tanpa bangun minta susu? Dulu masa anak saya sebulan, dia bangun setiap 2 jam sebab nak susu. Sekarang dah dua bulan dia bangun setiap 3 ke 4 jam untuk menyusu. Jadi saya nak tanya bila agaknya saya dapat tidur malam straight tanpa perlu bangun setiap beberapa jam 😂

5 Các câu trả lời

anak saya lepas minum susu 1.30/2.00tgh mlm dia akan tidur esok pukul 6./7pg baru bangun anak saya skrg baru sebulan lebih