Masih perlu minum air gula yg ke 3 ke?

Hi ibu2, saya nak kepastian, kalau minum air gula kali ke dua, bacaan selepas minum 7.3, agak2 kene minum lagi ke kali ke 3? Betul ke bacaan tu atas pagar? Saya dah taknak minum dah air gula...takut klau2 sangkut pulak. Sekarang dah 32 weeks. Ada tak kene minum sampai 3 kali.

3 Các câu trả lời

sy dah 2 kali minum air gula, bacaan ok. tp sbb kan baru2 ni berat naik lg. nurse suruh diet, klu tak kne minum air gula kali ke3. aduhaii. now 34weeks.

klau awak ada mslh berat lbih.. air ketuban lbih.. sangkut gdm mebi kena repeat lg..

tak pasti..sebab takde experience sangkut gula 🙏🏻🙏🏻