Sakit belakang, sakit pinggang

Hi ibu2, saya baru masuk 3rd trimister, dah mula sakit belakang, sakit pinggang sampai tak boleh nak tidur 🥲ada tips takk macam mana nak hilangkn sakit ni?

3 Các câu trả lời

Cara saya: Tidur/ baring mengiring ke kiri, kepit bantal di celah peha ke kaki, letak bantal di belakang badan dan tampung perut dgn bantal/ selimut di sisi perut. Jadi kubu 😅

Try pregnancy pillow and tdo mengiring support blakang.. jgn dduk n bdiri lame2.. kalau sakit trus baring