Pregnant tapi perut tak nampak.

Hi ibu2.. sape pernah kena tegur pregnant 6 7 bulan tapi perut masih lagi kecil? Nie doktor imelda da berbunyi.. ape2 pun yg penting baby sihat.. 🤗

Pregnant tapi perut tak nampak.
36 Các câu trả lời

Jgn bezakan perut ibu mengandung lain dgn kt..kalau pengalaman sy perut nmpk jer kecil to keluarnya mmg besar😅perut besar tp yg keluar 2.90kg jer..yg penting baby slm perut mbesar dgn sihat & baik jer🙋🏻‍♀️

Setiap kali jumpa orang mesti orang akan kata KECIK NYA PERUT , TAK NAMPAK MACAM 8 BULAN PUN. tapi saya tak kisah pun , asalkan baby saya sihat alhamdulillah sangat . Doakan baby saya sihat selalu 😘

sy lagi suka kalu perut xnampak...tp Kali ni 3bulan dh jelas bby bump..sy pulak yg segan...skg dh 6 bulan lebih..dh xselesa tido..bantal mesti alas 2 3...BBY pun aktif plak tu..kdg tido duduk..😊🤭😍

sy dh nak masok 9bln. now 35w. pn org akan ckp cmtu "perot x besar pn, nmpk kecik je" hahaha sy jwb biasa laa baby boy kan. dia x besar cuma bulat je. terus senyap 🤣🤣

Skrg sy dh 35weeks, perut mmg kecik tp sy xkisah yg pntg bby sihat walafiat. Pastu org ckp ank 1st ni bby mmg kcik, normal la tu.

sama mcm sy... bile sy ckap pregnant twin smua xcya... sbb perot sy kecix je... tapi sy abaikan ckap owg... aslkan baby2 sy sehat...

it's normal..saya pun perut x berapa nampak..hehehe sbb badan kurus sama kot 😁😁😁 , nt da masuk 7, 8 bulan perut akan naik

Sy prgnt 5month x npk prut siap boleh merempit lagii g klinik..tp BBY alhamdulillah sihat dkt dlm..dkt 7month Bru npk perut skit.

Saya belum ngandung dulu org dah tanya ngandung ke? Ye. Kandungkan lemak dengan jayanya😆 Sabo jela.. Abaikan negatif vibes..

Bagi saya lebih suka tak nampak perut selagi tumbesan sejajar dengan usia kandungan. Saya pun semasa 7 bulan baru nampak perut.