Pregnant tapi perut tak nampak.

Hi ibu2.. sape pernah kena tegur pregnant 6 7 bulan tapi perut masih lagi kecil? Nie doktor imelda da berbunyi.. ape2 pun yg penting baby sihat.. 🤗

Pregnant tapi perut tak nampak.
36 Các câu trả lời

Saya pun sama sis. preggy 7 bulan macam preggy 5 bulan. kecik jak perut. tpi tak pa yg penting bby sihat😇

Untonglah perut kecil sng pergerakkan... Saya 5bln dah mcm 6bln kalau org tanya segan nak jawab sbb perut besar 😂

sya pula awal2 msa dlm first trimester org mcm ragu2 sya pregnant ke.. msuk bulan ke 5 smua org tegur perut sy bsar

One of the reason sy xbgtau berapa bulan sy mengandung... Ko tanya la sejuta kali pun, jawapan sy rahsiaaaa 😛

yela. sye pon tnye mcm tu kt doc. tpi mmang la kcik. mse x ngndung pon mmang perut jnis slim x buncit.

Saya smpai 9 bulan perut tak nmpk . Alhamdulillah anak lahir sihat . Dah masuk 5 bulan dah baby 🌹

agreed 😂 iolls dh badan kecik pastu suka pakai bju labuh idoknyer lerr nampak perut tu 😆

Sy 7 bulan bru nmpk prut. Apadahal 😂 perut kecik la org jeles 🤣🤣🤣

sy 27 weeks bru nmpk perut...xpelah,kecik ke besar ke..jnji baby sihat kt dlm.

Saya la tu org tak percaya nak beranak sbb perut kecik hahaha