Kenaikan berat badan

Hai ibu2, nak tanya, berapa kg kenaikan berat badan, saya dari 45 kg ke 55 kg, itupun baru week 31😂😂

5 Các câu trả lời

Saya dari 45kg juga ke 58kg masa 38week bersalin. Tapi early pregnant turun sikit ke 43kg. Sekarang baby dah 8 bulan. Berat jadi 47kg. Baby fully bf.

saya buka buku 46kg, pastu turun 44kg sbb alahan. dah masuk trimester 3 baru naik mendadak sampai 50kg. now warded 37w4d berat 51

First pregnancy saya total kenaikan 12kg. 😂Dari 48kg ke 60kg. Alhamdulillah lepas bersalin dapat berat badan asal.

sbelum pregnant 48kg . now 66kg 38weeks😂

49kg ke 63kg 😂😂😂😂😂😂😂