tak sedap perut

Ibu2 preggy ada x..x sedap perut je..kejap kembung,kejap pedih perut,pedih ulu hati

63 Các câu trả lời

Adaaa walaupun kandungan baru 8weeks, tapi rasa kembung perut tu stiap kali tido, bangun pagi mesti rasa hmm sampaikan tk dapat nk smbung tido sakit perut apa smua 🤧

Sama mcm sy... Mcm krem je dekat area perut.... Mkn ubat gastrik ok jap.. Malam langsung xdpt tido.. Breast pon sakit xleh tersentuh langsung...

Blh kate Hari rse X sdap perut..😅😅 kjap kembung..kjap pedih perut..kjap rse mcm X mkn sminggu lpr nye...aduii mcm2 ngandung kali ni

Sya ad rsa jgak, pdhal bru 2 bulan...hubby pon plik...sbb sblom2 ni ngandung xpenah cmni, kdg ase pinggang sakt sgt2 xtau nape...😭😭

samalah.. saya tetiap hari bangun tido rasa x sedap perut, mcm nk muntah tp x muntah.. susah betul hati bila mcmni sbb bekerja..

Sama lah kita.. Dh 8w perut asyik rasa tak sedap. Kembung. Pedih ulu hati. Sembelit. Allah je la yg tau perasaan ni

Sama mcm sy.. Xsdp rsa.. Nk munth xkua.. Loya je stiap hari.. Mkn xkne xmkn pon xkne.. Xtau nk buat mcmne dh😭

5y trước

Ingat sy sorang yg alami situasi mcm nie .. Rupenye ade jgak yg lalui benda yg same... Perit nk tmpoh 1st trimester kli nie 😢

Sama lah.. jadi x selesa.. setiap hari lak tu.. tapi org kata normal.. stay strong untuk baby 💪

Normal sis.. sy ikhtiar sendawa, kentut semuala 😅 last2 jalan jauh pagi2 muntah baru lega 😅

Sy pn rase senak kt perut ni,,rse mcm bby terselit kat dada,,duduk susah,baring susah,,