tak sedap perut

Ibu2 preggy ada x..x sedap perut je..kejap kembung,kejap pedih perut,pedih ulu hati

63 Các câu trả lời

Samalah.. Saya pun.. Kadang x senang duduk.. Kadang risau jugak.. Knp sakit2 ni kan..

Sy pun mcm tu..stp hari..huhu.. + pening skali.. pagi hgga mlm.. btabah je la..😭

Saya pon macam tu jgak... Rase malas tu ya ampun.. X tahu nak cakap mcm mane 😢

Sama la mcm sy.. Xsedap perut.. Ty dr pastu dr suh ambil gaviscon.. Alhamdulillah ok

5y trước

Sy 13 weeks.. Sy ty doc. Doc yg suruh mkn gaviscon

tu normal pd awl kehamilan..tp dah hujung2 nk.bersalin pun rajin juga kena..

First time ngandung... mcm ni rasanya kn.. sblm ni ingtkn best jer..

Normal sis, lagi2 1st trimester... Elakkan mkn mkanan yg berangin klau blh

5y trước

Boleh minum sis...tapi Tu la, klau bdn tahan x pe je...Ada stgh org bdn x tahan, mcm saya sis, x blh minum ais byk nnti perut mesti berangin...minum sikit2 je la

Dh 37 week nie msih lagi mcm tu..nak tido xlena dh.. Smlm xblh tido..

Ada.i dlm minggu 12.ada juga rasa begitu.x th kenapa

Normal jew sis..sy pun mcm tu jugak.. Dari awal sapa skrg 27week...