Alahan ibu mengandung

Ibu2 pernah x kehamilan pertama si ayah pertikaikan alahan teruk terutama kuat tidur dan berbaring..ibu2 ade alami tekanan emosi x..saya mengalami tekanan boleh bangun saya cara atasi tekanan emosi tersebut..#firstbaby

1 Trả lời

Hmm, alahan waktu hamil lain orang lain pengalamannya. Maybe sis boleh slow talk dengan husband bagitau yang benda ni perkara normal. And untuk kawal emosi, fikir yang positive je sis. Fikir sis ada anak dalam perut. Anda yang penting selalu berdoa untuk dipermudahkan urusan.