free style

hi.. ibu2 pernah tak alami mcm situasi di gambar ni.. ibu2 buat mcm mana ye? anak menyusu suka ikot ftee style dia.. effect pada mom gambar dari google

free style
2 Các câu trả lời

mcm sy dlu..kerapkan sapu krim nipple..susukn ank sblh je dlu...bila dh rs dh lm sikit sapu..br sy cuci nipple yg sapu krim.tu..bg ank minum ..nti lelama nti dia akn ok balik mana yg blok tu....kena rajin sapu nipple cream..sy skrng guna palmer nipple cream..dlu lepas bersalin pigeon..pigeon pn bgus juga..sbb dkt sini farmasi ada jual palmer je..tu sy guna palmer.alhamdulillah..jnis palmer pk ok juga dguna pkai..mg puan cpt sembuh .aamiin

Lekapan penting supaya punting x melecet