ibu gdm

Hi ibu2. Nk tnya ibu2 gdm lps shj baby keluar waktu bersalin tu mmg baby kena tahan di nicu ke? Sy 2x preknen pn kena gdm diet control. Tp anak 1st x kena tahan nicu. Tp anak 2nd kena tahan nicu sbb nurse kata nk pantau blood sugar baby. Mmg mcm tu ke? Anak 1st - hosp sg buloh, ank 2nd - hosp sultanah bahiyah (alor star)

1 Trả lời

Sy punya first born kena tahan sebab low glucose dlm badan, tp sekejap je tahan, satu malam kalau tak silap