Tolong jawab yang ada pengalaman 6 week boleh dgr heartbeat & nmpk janin.

Hello ibu2..just nak tnya mnta sharing pengalaman ibu2 ya..start brapa week ya dah boleh dgr heartbeat & nmpk janin..minggu dpan dah nak masuk 6 week..skrg sy 5w3d sdh..dan sdh brjmpa dgn doktor..and doktor sruh buka buku sdh..

16 Các câu trả lời

Bergantung pada org rasanya. Saya masa 6 weeks dah nmpk janin dan blh dngr heartbeat

Saya masa 6 minggu dah ada heartbeat tapi depend pada orang juga sis.

update:dah boleh start dah buka buku lpas scan kandungan..

Saya 6w alhamdulillah dgn dgr heartbeat baby

saya lambat 12w heatbeat dan 14w janin

awal sangat tu dear....

2y trước

yeke..tpi nak bt cam mna kk yg bagi first oppoimnt wktu 6 week sdh