Pening kepala

Hi ibu2. Nak tnya lah. Saya first mom. Alhamdulillah minggu ni masuk 7weeks. Yg dimaksdkn mabuk hamil tu mcm pening2 kepala pastu muntah ke? Saya perasan asal petang je pening kepala terus muntah... Ni pon kira mabuk ye😅 ? Sbb sepanjang hamil saya lom ada alahan. Bru rasa yg ini je🥰 nikmat waktu mengandung bkn semua rasa😍

3 Các câu trả lời

Ya betul sis , setiap org tak sama , macam saya pagi2 subuh tu pening , lepas tu hilang , pernah muntah skali ja , alahan lain tak dak

12mo trước

wahh bestnyaa mcm tu kan.. saya pon tak ikod masa. bile pening nya tiberr haa siap sedia😄

Sya bila ptg je energy total out, bdn lemah muntah2 kembung perut pening. Doktor ckp setial org pnya simptom berbeza.

Betul sis. 7weeks ni alahan makin teruk. Breast pun makin sensitif. Awk dah scan ke?

12mo trước

alhamdulillah dah. semua okay