Mimpi mimpi pelik

Hi ibu2 nak tnya knapa ye dri smlm sy asyik mimpi kluar darah, lepastu tido pun xlena asyik tejaga je.. nak kata berfikir xde lah fikir sngt.. skrng dha masuk 35w4d, tetiba jdi risau sbb mimpi mcm tu..

2 Các câu trả lời

Sama laa saya . Skrg 35w asyik mimpi buruk je. Kena kejar dgn hantu la, tidur tu memang tk boleh lena la cite dia asyik nak ke toilet je 😅

samalah,saya 36weeks5days dah 2 Kali mimpi keluar darah😅mungkin badan kita bagi signal utk jaga2 kot

2y trước

Itulah kadang risau jugak sbb mimpi pelik.. moga dpermudhkan segala urusan ibu2