38 week 3 days

Ibu2 nak tanye normal ke dalam mase nie kite akan rase sakit2 pada bahagian ari2 tu?? Sakit bile baring mengiring , duduk n berjalan..rase macam perit terkena luka jek..minta pencerahan ibu2.?? #firstpreg

2 Các câu trả lời

sy mcm tulah.. sakitnyaa tu bjalan mcm penguin da.. nak ngiring pn kena tarik tangan husbend d sblh bru dpt gerak.. smoga d permudahkan..

ye normal sbb kepala bby da trun bwh sis . kdg jln tibe2 vagina tu rse pedih pon normal . sy pn lalui . skrg 36week 5hari