Upt samar2

Ibu2 nak tanye mcm ni pregnant ke? Jangkaan period lagi 2 hari..

Upt samar2
3 Các câu trả lời

Sy pun mcm ni jgk dulu..jangkaan period sehari je lagi..masa tu x thu sy pregnant..sy main dgn suami tiba ii keluar darah..sy oky je sbb ingtkn period ..pakai pad smpai esk tu tetap juga x keluar darah..skli tu je..test upt samar ii..rupa rupanya yg keluar tu darah spoting..alhamdulillah sekarang dah 8 bln dah

Tunggu period dulu ada keluar ke tak. Kadang2 sebab nak period, hormon hcg tinggi dan boleh jadi upt tiba2 +ve

period tetap ke tak? biasa cek kalau lambat datang period.