Anggaran jangkaan 1-2 week

Period delay dah 12 hari . Apa pandangan ibu2 sekalian . First jadi mcm ni.#ingintahu #pleasehelp

Anggaran jangkaan 1-2 week
2 Các câu trả lời

InsyaAllah positif dh tu, cuma Kalau period dh delay 12hari, Sy tak rasa jangkaan pregnant awak 1-2week. Sbb pregnant kena start kira week, dari hari first dtg period dulu. So Kalau dah bulan(4minggu) lepas dtg period, tambah 1-2week, maybe dah 5-6week pregnant. Cuba try kira balik. Goodluck ye puan, semoga baik2 je semuanya.

2y trước

ouhh i see ,last sy period pun 28/11- 6/12 .. sepatutnya next period 28/12 gitu .. tp tak dtg smpai skrg. betul juga perlu dikira semula ni.. insyaAllah puan mudah mudahan ada rezeki . terima kasih puan 😊💗

Positif ni sis. Tahniah 🥳🥳. Jaga diri jgn lasak sgt

2y trước

yeke sis 😍 Alhamdulillah rezeki.. Terima kasih . Semoga sis pun sihat selalu