Daki di leher

Ibu² nak tanya macam mana nak hilang kan leher dekat leher 26week makin teruk geli pun ada rasa tolong suggest nak pakai produk apa yg boleh hilang kang daki kat leher 😭😭😭😭#bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

kalau betul daki lepas scrub boleh hilang.mcm kes puan ni puncanya hormon kehamilan sebab tu kulit jd gelap dkt kawasan leher. biasanya lepas bersalin kulit gelap tu hilang sendiri. kalau nk cover boleh je guna foundation atau tinted sunscreen. sy fhm perasaan down tu xnk tengok cermin, segan dgn suami. puan jgn risau semua ni normal je