Delay period 2 hari

Hi ibu2. Nak tanya, kalau delay 2 hari period,check naik bacaan macam ni. Bila hari yg elok g scan ye? Ni adik sy punya. Kalau sy dlu cek bila delay hmpir sebulan n g kk dah 8w. Anak sy xlahir lagi. Sy dan adik sy firstmom. #1sttimemom

Delay period 2 hari
1 Trả lời

klau period jenis regular, delay 2hari bru kan, mgkin 5 6w baru sis ..tggu delay 2mggu sesuai gi scan .. klau terlalu awal, scan mgkin xnmpk pape lagi, kantung pun xde ..

5mo trước

ok tq sis